top of page

Taiteen takana

Hyvä vierailija,

ihanaa, että olet löytänyt tiesi taidesivustolleni. Tässä blogi-julkaisussa haluan esitellä itseni lyhyesti.

Olen Laura Peltonen, 33-vuotias Helsingissä asuva taiteilija ja graafikko. Tällä sivustolla pääset tutustumaan viimeisen viiden vuoden aikana luomiini taidekokoelmiin sekä yksittäisiin maalauksiin ja piirustuksiin.


Taiteellinen matkani sai alkunsa jo lapsuudessa, kun piirsin ja maalasin ahkerasti. Vaikka myöhemmin kauppatieteiden opiskelu asetti väliaikaisen tauon luovista pyrkimyksistäni, halu ilmaista itseäni taiteen keinoin syttyi uudelleen täytettyäni 26 vuotta. Kiinnostus taiteeseen vei minut opiskelemaan graafista suunnittelua. Palattuani opiskelemaan löysin jälleen aikaa maalaamiselle ja sillä tiellä olen edelleen. Nykyisin työskentelen graafikkona ja luon taidetta vapaa-ajallani.


Taiteen luominen on minulle meditatiivista ja tapa keskittyä täysin käsillä olevaan hetkeen. Inspiroidun väreistä, musiikista ja erityisesti renessanssin ajan taiteesta. Renessanssin vaikutus näkyy erityisesti tekemissä muotokuvissani. Nautin todella paljon ekspressiivisien muotokuvien maalaamisesta sekä piirtämisestä. Samalla koen tarvitsevani vastineeksi myös aikaa luoda abstrakteja teoksia, joissa ilmaisen tunnetta kasvojen sijaan väreillä, muodoilla ja liikkeellä.


Lämpimästi tervetuloa taidegalleriaani, jossa jokainen teos on ainutlaatuinen. Jos jokin teos puhuttelee sinua erityisesti, voit ottaa yhteyttä, ja kerron mielelläni tarinan teoksen takana.


- Laura Peltonen -

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page